Kestävät vesieristykset sekä laatoitukset – Laitilasta Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueelle

Kaikki yhteystietomme

HR-Rakenne Oy toteuttaa vesieristykset sekä laatoitukset tarkasti sekä nykyisten säädösten mukaisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Meillä on vuosien kokemus töistä sekä omakotitaloissa että suuremmissakin kohteissa. Laatoitustöissä palvelumme kattavat kaiken mosaiikkilaatoituksista suurlaattojen asennukseen.

Olemme käytettävissäsi Laitilasta käsin Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueella. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tekijään ja pyydä tarjous vesieristys- ja laatoitustöille. Saat meiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen huippuluokkaiselle palvelulle!

Vesieristys on ratkaisevassa roolissa

Onnistunut vedeneristys on yksi rakentamisen kriittisimmistä työvaiheista. Oikein toteutettu vesieristys pitää kosteuden pois rakenteista ja tällä tavalla myös mahdollistaa rakennuksen korkean sisäilmanlaadun.

Mikäli vesieristyksiä tehdessä sattuu huolimattomuudesta johtuvia virheitä, saattaa niiden korjaaminen myöhemmin osoittautua hankalaksi sekä kalliiksi.

Valitessasi HR-Rakenteen vesieristysten sekä laatoitustöiden tekijäksi, voit luottaa siihen, että kaikki toteutetaan laadukkaasti sekä nykyisten säädösten mukaisesti.

Vesieristys luo pohjan toimivalle kylpyhuoneelle

Viranomaisten luomien vaatimusten sekä säädösten noudattaminen on kuitenkin vain osa laadukasta kokonaisuutta. Turvallisuuden ja pitkäikäisyyden lisäksi märkätiloilta halutaan aina myös toimivuutta sekä näyttävyyttä. Toteuttaessamme vesieristykset ja laatoitukset, me otamme huomioon jo töiden suunnitteluvaiheessa yksilölliset tarpeesi sekä toiveesi, joita sinulla on märkätilojen suhteen.


Eristysten lisäksi toteutamme kattavia kylpyhuone- ja saunaremontteja. Halutessasi saat kaiken kattavan paketin, joka pitää sisällään kaiken vanhan purkamisesta kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen saakka. Teetämme kaikki tarvittavat LVIS-työt, asennamme uudet vesikalusteet sekä pinnat ja hoidamme kaikki viimeistelyt, kuten loppusiivouksen.

Lue lisää kylpyhuone- ja saunaremonteista