Modernia uudisrakentamista Laitilassa sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

Kaikki yhteystietomme

HR-Rakenne Oy tarjoaa uudisrakentamisen ja saneerauksen palvelut Laitilasta käsin Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueella. Mikäli olet haaveillut uuden omakotitalon rakentamisesta, valitse HR-Rakenne Oy! Me toteutamme rakennustyöt laadukkaasti ja modernilla otteella.

Tarjoamme kaikki uudisrakentamisen ja saneerauksen hankkeet avaimet käteen -palveluna, eli toteutamme kaikki työvaiheet aina suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka. 

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen ja pyydä meiltä tarjous rakennus- tai saneeraustöille!

Sinun toiveidesi mukaisesti

Kaikki rakennushankkeemme alkavat sinun toiveidesi sekä suunnitelmiesi tarkasta kartoituksesta. Vain tällä tavalla pystymme tuottamaan rakennuksen, jonka voit aidosti todeta vastaavan kaikkia odotuksiasi sekä palvelevan täydellisesti käyttötarkoituksiasi.

Kokonaisvaltaista tekemistä

Omakotitalojen lisäksi rakennamme pienrakennuksia, kuten pihasaunoja sekä leikkimökkejä. Pienimmät rakennukset valmistamme omalla verstaallamme ja kuljetamme ne valmiina pakettina perille!

Modernia rakentamista

Modernissa rakentamisessa uusi rakennustekniikka sekä uudenaikaiset materiaalit yhdistyvät perinteisesti hyväksi todettuihin ratkaisuihin. Lopputuloksena syntyy kestävä, energiatehokas, mukava, näyttävä sekä turvallinen rakennus.


Terve ja turvallinen koti on investointi koko perheesi tulevaisuuteen. Kun valitset HR-Rakenteen talosi rakentajaksi, voit luottaa siihen, että kaikki toteutetaan standardien mukaisesti ja että saat investoinnillesi myös taloudellista tuottoa.

Tutustu myös märkätilaremontteihin

Laadukkaat materiaalit

Toimimme yhteistyössä eri tukkuliikkeiden ja maahantuojien kanssa. Saamme heiltä käyttöömme kaikkein laadukkaimmat rakennusmateriaalit kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaillemme tämä mahdollistaa parhaan laadun erinomaiseen hintaan.